Huisartsenpraktijk J.Willemsen

Welkom op de website van huisarts J.Willemsen. De praktijk is in de wijk Schollevaar, aan de Johan Jongkindrade 10 te Capelle aan de IJssel. We zijn een kleinschalige praktijk, en hechten veel waarde aan persoonlijk contact en continuiteit. Samen met onze gediplomeerde assistentes, de praktijkverpleegkundige, en de psycholoog van de Forta-groep, waarborgen we gevarieerde huisartsgeneeskundige zorg.

 

Van maandag 14 juni tot en met vrijdag 18 juni is de praktijk vanwege vakantie gesloten.

Waarneming voor dringende medische zaken: dokter A. Star, Zadkinerade 119, telefoon 4583499


 

 Aanvragen herhaalrecepten

Als u bent u ingeschreven bij een apotheek in Schollevaar kunt u uw chronische medicatie rechtstreeks laten herhalen door de apotheek. Belt u uw apotheek voor meer informatie, of voor het direct aanvragen van herhaalrecepten.

 

Apotheek Schollevaar

 010 - 458 0008

 

Apotheek Spoorlaan

 010 - 450 6555

  

Bent u bij één van de andere apotheken (buiten Schollevaar) ingeschreven, dan kunt u uw herhaalmedicatie bij onze praktijk via het praktijknummer telefonisch aanvragen. Kies in het menu voor de Herhaalreceptenlijn en volg de instructies. Let op: alleen medicijnen die u chronisch gebruikt (dus continu en voor langere tijd) kunt u op deze manier herhalen, en niet de medicijnen die u in het verleden wel eens een bepaalde tijd heeft gebruikt, of medicatie waarvan nog niet duidelijk is of die chronisch gebruikt moet worden.