Afspraak maken

 

 

 

F O T O   H U I S A R T S

 

 

 

Dhr. J. Willemsen

 010 - 450 77 12

Op donderdag alleen voor spoed.

 

Visiteaanvragen en het maken van spreekuurafspraken kunt u tot 11.00 uur 's ochtends doen.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw komst. Zij kan dan een inschatting maken van de aard en urgentie van uw klachten. Het kan voorkomen dat het spreekuur voor een bepaalde dag of een bepaalde tijd vol staat. De assistente zal dan in overleg met u op een ander moment de afspraak inplannen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

Gemiddeld duurt een consult 10 minuten. Als u meer vragen heeft of een langer gesprek nodig heeft dan kunt u dit aanvragen bij de assistente. Zo helpt u uw medepatienten en uw huisarts om de uitlooptijd te beperken.

 


 

 

MGN - MijnGezondheid.Net

MijnGezondheid.net is een patiëntportaal waarmee u online zelf gezondheidszaken kunt regelen. Om gebruik te kunnen maken van mijn Gezondheid.Net moet u zich eerst aanmelden. MijnGezondheid.net maakt gebruik van een veilig, besloten netwerk op internet, zoals dat bekend is van internetbankieren. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. Dit kan vanaf de leeftijd van 12 jaar.

 

Wat kunt u doen met MijnGezondheid.net?

  • Afspraak maken in de agenda van uw huisarts: Plan zelf een afspraak in de agenda van uw huisarts of praktijkondersteuner. Vergeet niet om na het maken van een afspraak te controleren of het ook gelukt is door bij “mijn dossiers” – “afspraken en acties” te kijken of uw afspraak hier ook vermeld staat.
  • Herhaalrecepten bestellen: Bestel uw herhaalrecept veilig online. Als uw medicijnen bijna op zijn, wordt u daar per e-mail aan herinnerd
  • e-Consult: Stel een niet dringende vraag en krijg per e-mail antwoord.
  • Laboratoriumuitslagen: Zie uw bloed- en urine-uitslagen online in.
  • Reisdocumenten: Voor u op reis gaat, kunt u zelf een actueel overzicht printen van uw medicijnen

Via deze knop kunt u inloggen op MijnGezondheid.Net:

 

 


 

 

Rijbewijskeuring

In onze praktijk kunt u een afspraak maken voor uw rijbewijskeuring. De kosten hiervoor bedragen 35 euro.

 


 

 

Herhaalrecepten

Als u bent u ingeschreven bij een apotheek in Schollevaar kunt u uw chronische medicatie rechtstreeks laten herhalen door de apotheek. Belt u uw apotheek voor meer informatie, of voor het direct aanvragen van herhaalrecepten.

 

Apotheek Schollevaar

 010 - 458 0008

 

Apotheek Spoorlaan

 010 - 450 6555

 

Bent u bij één van de andere apotheken (buiten Schollevaar) ingeschreven, dan kunt u uw herhaalmedicatie bij onze praktijk aanvragen via de herhaalreceptenlijn. Vermeldt dan uw naam en geboortedatum, en de naam, sterkte, hoeveelheid, en dosering van de gewenste medicijnen.  Let op: alleen medicijnen die u chronisch gebruikt (dus continu en voor langere tijd) kunt u op deze manier herhalen, en niet de medicijnen die u in het verleden wel eens een bepaalde tijd heeft gebruikt, of medicatie waarvan nog niet duidelijk is of die chronisch gebruikt moet worden.